Az összbevétel 600,000 forint!

Kedves Koncertlátogatónk, Támogatónk!
Az idei Jubileumi jótékonysági koncertünk – a nagy számú pozitív visszajelzés alapján is – valódi közönség sikert aratott.  A fellépő művészek tehetségük és tudásuk javát mutatták be, ami a közönség lelkesedésével párosulva, egyedülálló hangulatot teremtett.
Örömmel tájékoztatlak, hoJotekonysagi koncert 2gy rendezvényünk ezen túlmenően rekord méretű gazdasági eredménnyel is zárult.
A több mint 90 résztvevő 372,000 forint értékben 93 jegyet vásárolt és ezen felül még 228,000 forint adományt utaltak át ill. fizettek be személyesen közösségünk számára.

Az összbevétel 600,000 forint.
Ez az összeg a  közösségünk  számára rendkívül jelentős, mivel az Egyházügyi Törvény a Bét Orimot két éve kizárta az 1%-os jövedelemadó visszatérítés lehetőségéből és ezzel évi több millió forint forrástól estünk el.
Hálás köszönet az adományozóknak: 7 arany fokozatú (20,000 forint)  és 10 ezüst vagy más szintű támogató tisztelt meg minket bizalmával, állt igaz ügyünk mellé.  Azonban sokaknak még maga a jegy megvétele is gondot okozhatott – ezért áldozatuk talán még értékesebb.
Megerősítjük, hogy az összegyűlt adományt kizárólag a Bét Orim kulturális és oktatási programjaira, a zsidó kultúra és hagyományok ápolására fordítjuk majd.
Örülünk, hogy részvételeddel hozzájárultál koncertünk sikeréhez és mindezt néhány kellemes órával tudtuk viszonozni.
Reméljük, hogy a jövőben is részt veszel honlapunkon is hirdetett programjainkon.

A Bét Orim vezetősége.


No Replies to "Az összbevétel 600,000 forint!"


    Got something to say?

    Some html is OK