Események betöltése
Események keresése

Esemény nézetének navigációja

Korábbi Események

Események List Navigation

július 2019

SZOMBATFOGADÁS a TÜKÖRY-ben

július 26―5:30 du.-8:00 du.
MAZSÖK székház, földszinti Nagyterem,
V. ker. Tüköry u. 3.
Budapest, Magyarország
+ Google Térkép

SZOMBATFOGADÁS a TÜKÖRY-ben      PÉNTEKEN, JÚLIUS 26-án   17:30 BEVEZETÉS A LITURGIÁBA TANFOLYAM 18:30 SZOMBATFOGADÁS   A szertartást piknik vacsora követi, amelyhez szokás szerint minden résztvevő hozzájárul valamivel vagy valamennyivel.   Mindenki hozzon otthonról magának tányért, poharat és evőeszközt vacsorához! Mi így csatlakozunk a műanyag mentes hónaphoz.   Helyszín: MAZSÖK székház, földszinti Nagyterem V. ker. Tüköry u. 3. A Bét Orim megújult imakönyvének új kiadása Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényeinken! Bét Orim Reform Zsidó Hitközség Congregation Bet Orim, Budapest www.betorim.hu facebook.com/betorim

Tudj meg többet »

A zsidóság esszenciája – Raj Ferenc rabbi szemináriuma

július 29―8:00 de.-5:00 du.

Ez a rövid háromszor 90 perces tanfolyam három egymást követő hétfő este megismerteti a részvevőket a zsidóság legfontosabb tanításaival Istenről, a Tóráról és Izraelről, avagy más, modernebb frazeológiát használva a zsidó szellemiségről, etikáról és közösségről. Ezt a kurzusunkat azoknak az érdeklődő, kutató és intellektuálisan nyitott személyeknek ajánljuk, akik formálisan még nem tanultak a zsidóságról, de ugyanakkor a téma érdekli őket. Ezek az egyének többek között lehetnek azok, akik nemrég döbbentek rá zsidó származásukra, avagy keresztények, akiknek családtagjai között zsidó vallásúak…

Tudj meg többet »
augusztus 2019

SZOMBATFOGADÁS

augusztus 2―5:30 du.-8:00 du.
Bálint Ház, Macesz Terem,
Révay u. 16.
Budapest, 1065
+ Google Térkép

  17:30 BEVEZETÉS A LITURGIÁBA TANFOLYAM 18:30 SZOMBATFOGADÁS kiselőadással A szertartást piknik vacsora követi, amelyhez szokás szerint minden résztvevő hozzájárul valamivel vagy valamennyivel. Helyszín: Bálint Ház, emeleti Macesz terem A Bét Orim megújult imakönyvének új kiadása Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényeinken!

Tudj meg többet »

SZOMBATFOGADÁS

augusztus 9―5:30 du.-8:00 du.
Bálint Ház, Macesz Terem,
Révay u. 16.
Budapest, 1065
+ Google Térkép

SZOMBATFOGADÁS   17:30 BEVEZETÉS A LITURGIÁBA TANFOLYAM 18:30 SZOMBATFOGADÁS A szertartást piknik vacsora követi, amelyhez szokás szerint minden résztvevő hozzájárul valamivel vagy valamennyivel. Helyszín: Bálint Ház, emeleti Macesz terem A Bét Orim megújult imakönyvének új kiadása Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényeinken!

Tudj meg többet »

ONEG SÁBBÁT

augusztus 16―6:00 du.-8:00 du.
Bálint Ház, Macesz Terem,
Révay u. 16.
Budapest, 1065
+ Google Térkép

  ONEG SÁBBÁT     PÉNTEKEN, AUGUSZTUS 16-án 18 órától ONEG SÁBBÁT Téma: „Őrizd meg a szombat napját” Beszélgetés és közös dolgaink rendezgetése A Bét Orim megújult imakönyvének új kiadása Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényeinken!

Tudj meg többet »

SZOMBATFOGADÁS

augusztus 23―5:30 du.-8:00 du.
Bálint Ház, Macesz Terem,
Révay u. 16.
Budapest, 1065
+ Google Térkép

  17:30 BEVEZETÉS A LITURGIÁBA TANFOLYAM 18:30 SZOMBATFOGADÁS kiselőadással A szertartást piknik vacsora követi, amelyhez szokás szerint minden résztvevő hozzájárul valamivel vagy valamennyivel. Mindenki hozzon otthonról magának tányért, poharat és evőeszközt a vacsorához! Ezzel is vigyázzunk környezetünkre! Helyszín: Bálint Ház, emeleti Macesz terem A Bét Orim megújult imakönyvének új kiadása Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényeinken!  

Tudj meg többet »

LEHET MÁS A SÁBBÁT, ALTERNATÍV ZENÉS SZOMBATFOGADÁS POLNAUER FLÓRÁVAL

augusztus 30―5:30 du.-8:00 du.
Bálint Ház, Macesz Terem,
Révay u. 16.
Budapest, 1065
+ Google Térkép

LEHET MÁS A SÁBBÁT, ALTERNATÍV ZENÉS SZOMBATFOGADÁS POLNAUER FLÓRÁVAL   17:30 BEVEZETÉS A LITURGIÁBA TANFOLYAM 18:30 ALTERNATÍV ZENÉS SZOMBATFOGADÁS Polnauer Flóra kántor közreműködésével NIGUNIM ÉS MESÉK... JÓKEDV ÉS VIDÁMSÁG. Aktuális témánk: ˝Az Isten sorsa a Földön az emberen áll.˝ FLÓRA KÁNTOR ÉS MISI MÁGID Vésd fel a mobilodba! Hozd el a barátod is! A szertartást piknik vacsora követi, amelyhez szokás szerint minden résztvevő hozzájárul valamivel vagy valamennyivel. Mindenki hozzon otthonról magának tányért, poharat és evőeszközt a vacsorához! Ezzel is vigyázzunk környezetünkre! Helyszín: Bálint Ház,…

Tudj meg többet »
szeptember 2019

ZENÉS SZOMBATFOGADÁS POLNAUER FLÓRÁVAL

szeptember 6―5:30 du.-8:00 du.
Bálint Ház, Macesz Terem,
Révay u. 16.
Budapest, 1065
+ Google Térkép

ZENÉS SZOMBATFOGADÁS POLNAUER FLÓRÁVAL   17:30 BEVEZETÉS A LITURGIÁBA TANFOLYAM 18:30 ZENÉS SZOMBATFOGADÁS POLNAUER FLÓRÁVAL A szertartást piknik vacsora követi, amelyhez szokás szerint minden résztvevő hozzájárul valamivel vagy valamennyivel. Mindenki hozzon otthonról magának tányért, poharat és evőeszközt a vacsorához! Ezzel is vigyázzunk környezetünkre! Helyszín: Bálint Ház, emeleti Macesz terem   A Bét Orim megújult imakönyvének új kiadása Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényeinken!

Tudj meg többet »

ZENÉS SZOMBATFOGADÁS POLNAUER FLÓRÁVAL

szeptember 13―5:30 du.
Bálint Ház, Macesz Terem,
Révay u. 16.
Budapest, 1065
+ Google Térkép

ZENÉS SZOMBATFOGADÁS POLNAUER FLÓRÁVAL   17:30 BEVEZETÉS A LITURGIÁBA TANFOLYAM 18:30 ZENÉS SZOMBATFOGADÁS POLNAUER FLÓRA közreműködésével A szertartást piknik vacsora követi, amelyhez szokás szerint minden résztvevő hozzájárul valamivel vagy valamennyivel. Mindenki hozzon otthonról magának tányért, poharat és evőeszközt a vacsorához! Ezzel is vigyázzunk környezetünkre! Helyszín: Bálint Ház, emeleti Macesz terem A Bét Orim megújult imakönyvének új kiadása Szeretettel várunk minden érdeklődőt rendezvényeinken!

Tudj meg többet »

LEHET MÁS A SÁBBÁT, nyitott egaliter Szombatfogadás a Judafest rendezvénysorozat alkalmából

szeptember 20―6:00 du.-8:00 du.
Klauzál13 Galéria és Könyvesbolt,
Bp. VII. Klauzál tér 13 Magyarország
+ Google Térkép

LEHET MÁS A SÁBBÁT, nyitott egaliter Szombatfogadás a Judafest rendezvénysorozat alkalmából a Bét Orim Reform Zsidó Hitközség nyilvános péntek esti istentiszteletet tart a Klauzál13 Galériában 18:00 A magyarországi zsidóság története képekben 1867-1940 kiállítás megtekinthető a helyszínen (https://www.facebook.com/events/635044250237144/) 18:30 ALTERNATÍV ZENÉS SZOMBATFOGADÁS Flóra Polnauer kántor közreműködésével NIGUNIM ÉS MESÉK... JÓKEDV ÉS VIDÁMSÁG. Aktuális témánk: „A béke szövetsége” FLÓRA KÁNTOR ÉS MISI MÁGID Vésd fel a mobilodba! Hozd el a barátod is! A szertartást piknik vacsora követi, amelyhez szokás szerint minden résztvevő…

Tudj meg többet »
+ Export: Események listája